Financium maakt kredietadvisering 
 gemakkelijker. 


088 828 22 88

ma t/m vrij 9:00 - 17:00

info@financium.nl

alle contactgegevens
Financium | Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Financium maakt kredietadvisering aanzienlijk gemakkelijker. In drie eenvoudige stappen komt u tot een verantwoorde lening voor uw klant.

Inventariseer
Uw klant is op zoek naar een goede lening en vraagt u, zijn tussenpersoon, om hem daarbij te helpen. U inventariseert de leenbehoefte en verzamelt de benodigde gegevens van uw klant. Via uw persoonlijke en beveiligde Broker Portal geeft u Financium de opdracht voor de aanvraag van offertes bij diverse kredietverstrekkers.
Delegeer
Daarna gaat Financium voor u aan de slag zodat u een goed kredietadvies kunt samenstellen voor uw klant. Onze medewerkers leggen (en onderhouden) contact met de kredietverstrekkers, verzorgen de aanvragen, doen de contractopmaak en handelen tot slot het goedkeurde krediet administratief af. Dankzij onze efficiënte (online) systemen, kunnen wij dit snel en effectief uitvoeren. En dat bespaart u een heleboel tijd! Via de Broker Portal volgt u alle vorderingen op de voet.
Adviseer
Wij informeren u persoonlijk en professioneel over onze bevindingen. Met deze input en de offertes via Financium adviseert u uw klant over een verantwoorde lening met de mogelijkheden, voorwaarden en maandlasten die bij hem passen. En dat zorgt voor tevreden klanten! Kiest uw klant voor één van de door Financium voorgestelde leningen? Dan is het klant- en provisierecht vervolgens voor u.

Voordelen voor u als tussenpersoon

Meerdere kredietverstrekkers
Wij werken samen met meerdere kredietverstrekkers, meer mogelijkheden voor uw klant.
Klant- en provisierecht
De via u tot stand gekomen contracten, daar is klant- en provisierecht op van toepassing.
Gratis diensten
Wij bieden u kosteloos onze diensten voor een optimale ondersteuning door deskundige en WFT opgeleide medewerkers. Wij maken geen productie afspraken met de banken en dus stellen wij u ook geen productie eisen.
Nieuwsbrief
Periodiek wordt u op de hoogte gebracht van diverse ontwikkelingen zowel binnen Financium als product en bankwijzigingen.
Eigen omgeving
Van het indienen van een aanvraag tot aan statistieken is terug te vinden in de beveiligde omgeving van de Broker Portal.
Bestaande kredietportfeuille
Breng uw portefeuille onder bij Financium en profiteer van de aantrekkelijke provisie inkomsten.
Persoonlijk contact
Specialist met ruim 50 jaar ervaring op het gebied van consumptief krediet. Persoonlijk contact met deskundig team.
Geen productie- en saldo-eisen.
Wij stellen geen eisen aan het aantal contracten dat u via Financium produceert. Zo kunt u uitsluitend gebruik maken van onze diensten wanneer de leenbehoefte bij uw klant speelt.


Meer weten over deze succesvolle aanpak?

Lees meer over samenwerken met Financium, bel 088 828 22 88 of stel uw vraag via e-mail naar info@financium.nl

Ook voor uw organisatie kunnen wij van toegevoegde waarde zijn.